Aanbiedingen
Bio-goudse kaas
Bastiaansen, De Zwaluw 1 week levertijd, WEERRIBBEN ZUIVEL(voorheen zuiver zuivel 1 week levertijd) , Terschellinger 1 week levertijd
Bio-boerenkaas en Landgoedkaas
Landgoed Marienwaerdt, Remeker Jersey kaas boerenkaas, Wilde Weide boerenkaas, Ravenswaard boerenkaas(1 week levertijd)
Bio-light kaas
Bio-schimmelkaas
Blauwaderkaas, Roodcultuurkaas, Witschimmelkaas
Bio- geiten- en schapenkaas
Schapenkaas, Bastiaansen, Mekkerstee, Hooidammer(1 week levertijd), Wolverlei verse geitenkaasjes(1 week levertijd)
Bio-buitenlandse kaas(1 week levertijd)
Belgie, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Italie, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland
Voorverpakte kaas
Plakjes kaas van Bastiaansen, Geraspte kaas van Bastiaansen
Diversen
Belle Marie Kruidensauzen (1 week levertijd), Marienwaerdt jams, Marienwaerdt chutney, Boter, kaas en eieren, Mariënwaerdt portsaus, curds en likeur, Mariënwaerdt koekjes
Contact
't Cereaal
Kastanjelaan-West 211
5151 ZW Drunen

Zwitserland
Emmentaler / Rezent

Emmentaler is een van de bekendste Zwitserse kazen en heeft een halfzachte structuur met gaten. De rauwmelkse koekaas heeft een licht hartige sma

Zwitserse raclette
Herkomst: Zwitserland
Kenmerk: snijdbare kaas van koemelk met een milde smaak naar volle melk
Vetgehalte: 45%
Gewicht: 4 kg
Wijntip:
Bij

Toggenburger Bergkäse

De Toggenburger Bergkäse heeft een cremige volle smaak en is gemaakt van rauwmelkse koekaas. Een bijpassende wijn is een Chardonnay of Sauvignon.

Alpikoner met zwarte korst

De Alpikoner is een opvallende zwitserse bergkaas met een krachtige smaak. De kaas is gemaakt van biologische koemelk.

Alpikoner met eikenschors

De Alpikoner is een opvallende zwitserse bergkaas met een krachtige smaak. De kaas is gemaakt van biologische koemelk. Door de eikenschors krijgt de k

Appenzeller

Herkomst: Zwitserland
Kenmerk: snijdbare kaas van rauwmelkse koemelk
Vetgehalte: 48 %
Gewicht: 6 kg
Wijntip:
Stevige pinot noir

Bündner bergkaas

Herkomst: Zwitserland
Kenmerk: snijdbare/harde kaas van rauwe koemelk
Vetgehalte: 45 %
Gewicht: 4 kg
Tip:
Zeer geschikt voor warme gerech

De Seisler

De Seisler is een heerlijk fruitige kaas en is ideaal als kaasplankje bij een dessert, wijntje of gewoon tussendoor.

Etivaz 12 maanden

Etivaz is een harde kaas gemaakt van rauwe melk en heeft een sterke kruidige/fruitige smaak met een licht notige accent.

Gruyere 12 maanden gerijpt (AOC)

Herkomst: Italië
Kenmerk: harde kaas van rauwe koemelk
Vetgehalte: 49 %
Gewicht: per kg
Tip:
Gruyere is zeer geschikt voor de fondue

Piz Bever

Piz Bever is een harde, rauwmelkse kaas met een rijke en nootachtige smaak.
Herkomst:
Zwitserland

viamala

Deze Zwitserse bergkaas uit het dorpje Saint Galler heeft een eigen smaak en is heerlijk bij een glaasje wijn als dessert of kaasplankje.

Savogniner Bergkäse

De Savogniner bergkaas komt uit de Zwitserse Alpen en heeft een mild aromatische smaak.
Herkomst:
