Aanbiedingen
Bio-goudse kaas
Bastiaansen, De Zwaluw 1 week levertijd, WEERRIBBEN ZUIVEL(voorheen zuiver zuivel 1 week levertijd) , Terschellinger 1 week levertijd
Bio-boerenkaas en Landgoedkaas
Landgoed Marienwaerdt, Remeker Jersey kaas boerenkaas, Wilde Weide boerenkaas, Ravenswaard boerenkaas(1 week levertijd)
Bio-light kaas
Bio-schimmelkaas
Blauwaderkaas, Roodcultuurkaas, Witschimmelkaas
Bio- geiten- en schapenkaas
Schapenkaas, Bastiaansen, Mekkerstee, Hooidammer(1 week levertijd), Wolverlei verse geitenkaasjes(1 week levertijd)
Bio-buitenlandse kaas(1 week levertijd)
Belgie, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Italie, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland
Voorverpakte kaas
Plakjes kaas van Bastiaansen, Geraspte kaas van Bastiaansen
Diversen
Belle Marie Kruidensauzen (1 week levertijd), Marienwaerdt jams, Marienwaerdt chutney, Boter, kaas en eieren, Mariënwaerdt portsaus, curds en likeur, Mariënwaerdt koekjes
Contact
't Cereaal
Kastanjelaan-West 211
5151 ZW Drunen

Frankrijk
Tommette de Yenne

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: heerlijke halfzachte rauwmelkse koekaas dat smelt in de mond
Gewicht: 700 gram



Tomme d'Auvergne

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: rauwmelkse halfharde kaas van koemelk met een complex aroma van noten, kruiden met een vleugje paddestoel
Gewicht: 1,8

Saint Nectaire Fermier (AOC)

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: halfharde snijdbare kaas van koemelk
Vetgehalte: 45%
Gewicht: 1,8 kg
Wijntip:
Lichte en fruitige rode wijn o

Saint-Felicien

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: zachte romige kaas van koemelk
Vetgehalte: 40%
Gewicht: 180 gram

Saint-Marcellin

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: zachte kaas van koe of geitenmelk
Vetgehalte: 40%
Gewicht: 80 gram
Wijntip:
Fruitige rode wijn of krach

Roquefort Papillon (AOC)

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: blauwschimmelkaas van rauwe schapenmelk met een zeer intensieve en uitgesproken smaak
Vetgehalte: 52%
Gewicht: 1,3 kg

Reblochon (AOC)

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: snijdbare kaas met gewassen korst van rauwe koemelk. Mildromig, vol en boterig van smaak
Vetgehalte: 45%
Gewicht: 240

Raclette

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: snijdbare kaas van koemelk met een milde smaak naar volle melk
Vetgehalte: 45%
Gewicht: 6 kg
Wijntip:
Bij Ra

Morbier (AOC)

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: snijdbare kaas van rauwe koemelk met een laagje as horizontaal door de kaas
Vetgehalte: 45%
Gewicht: 6,5 kg
W

Gruyere / Beaufort

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: harde kaas van rauwe koemelk
Vetgehalte: 48%
Gewicht: per kg
Tip:
Gruyere is zeer geschikt voor de fondue of

Grosser Munster (AOC)

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: zachte kaas van koemelk met een fris, notige volle smaak
Vetpercentage: 45 %
Gewicht: 800 gram

Fromager des Clarines

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: zachte kaas van gepasteuriseerde koemelk
Vetpercentage: 50 %
Gewicht: 250 gram

Fourme d'Auvergne

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: blauwschimmelkaas van koemelk met een romige, milde, fruitige smaak
Vetpercentage: 50 %
Gewicht: 1,4 kg
Wijnt

Douceur du Tarn, schaap

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: halfharde rauwmelkse schapenkaas
Vetgehalte: 56 %
Gewicht: 1,8 kg

Abondance

Abondance is een harde kaas met een fruitige, fijne, nootachtige smaak en smaakt heerlijk bij een glas frisse witte wijn.

Blue de gex (AOC)

Blue de gex is een blauwschimmelkaas van rauwe koemelk en is zeer geschikt voor de fondue of de raclette.
Herko

Brie de meaux (AOC)

Brie de meaux is een zachte kaas met witschimmel van rauwe koemelk en smaakt het beste bij een krachtige volle rode wijn.

Camembert Isigny (AOC)

Camembert is een zachte kaas met een witschimmelkorst en smaakt het beste bij een fruitige rode wijn.
Herkomst:


Coeur de Neufchatel

De verhalen gaan dat deze kaas tijdens de 100-jarige oorlog door Franse meisjes aan Engelse soldaten werd gegeven om hun liefde voor hun te bewijzen.

Comte 6-8 maanden

Herkomst: Frankrijk
Kenmerk: harde kaas van rauwe koemelk
Vetgehalte: 45 %
Gewicht: per kg
Tip: smaakt goed als raclette of in de fondue
